Riddargatan 23
114 57 Stockholm

+46 8 660 60 35

Meetoo och Atle Investment Services AB är del av Atle Investment Management AB

VÅRT TEAM

LOTTA NILERT

Förvaltare

Lotta grundade verksamheten tillsammans med Christer år 2006. Lotta har erfarenhet av finansiella marknader sen 1977 och började sin karriär på Citibank i New York. Under perioden 1989-1992 och från 1998 till idag har Lotta fokuserat på portföljförvaltning för privatkunder.

CHRISTER ELLGREN

Förvaltare

Christer har arbetat på Meetoo sedan starten 2006. Tidigare verksam i en rad europeiska banker, mäklarfirmor och fondförvaltare, i huvudsak som analytiker, och har också hunnit med att skriva två böcker, en om börsen och en om Ericsson.

PATRIK JOHANSSON

VD

Patrik är VD på Bolaget. Sedan 2015 har Patrik arbetat med förvaltning hos ett family office-bolag. Mellan 2002 och 2014 var Patrik partner och förvaltare på Futuris Asset Management hos Brummer & Partners. Patrik har också arbetat på UBS Warburg i Stockholm med aktietrading samt i slutet på 1990-talet varit penningmäklare på Unibank i Köpenhamn.

JULIA HOLMSÄTER

Försäljning

Julia Holmsäter började på Meetoo AB hösten 2017. Tidigare har hon arbetat på Garantum Fondkommission under 6 år, främst inom försäljning. Innan det studerade hon Fastighet och Finans på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

 

STYRELSE

SVANTE ADDE

Styrelseordförande

Svante är civilekonom med en examen från Handelshögskolan i Stockholm. Svante har en lång erfarenhet av corporate finance och bolagsstyrning. Svante har bland annat bakgrund med M&A hos Citibank och Lazard, VD för Lazard Brothers i Stockholm, CFO hos Ahlstrom i Helsingfors och Senior Advisor hos Pöyry Capital. Idag är Svante Senior Advisor hos Lincoln International i London och Stockholm, Styrelseordförande i Rörvik Timber AB och Goodwille Limited, Chairman of Governors for St Mary's Calne samt styrelseledamot Cambium Global Timberland Limited.

HENRIK BLOMQUIST

Styrelsemedlem

Henrik är ekonom och VD i Bure Equity, styrelseledamot i MedCap och Bure Financial Services (BFS). BFS är idag delägare i Fondita, ett finskt fondbolag samt fondbolaget Idevall & Partners Fonder. Vidare är Henrik styrelseordförande i Mercuri International Group, Investment AB Bure, Bure Growth och Cavena Image Products. Henrik har haft många tidigare styrelseuppdrag bland annat inom Carnegie-gruppen under tiden Bure var delägare i bolaget.

GÖSTA JOHANNESSON

Styrelsemedlem

Gösta är civilekonom och senior rådgivare i Bure Equity, styrelseledamot i Axiell Group, Interflora och Yubico samt styrelselordförande i Xvivo Perfusion, Idevall & Partners Fonder samt Idevall & Partners Fonder Holding.  Han har tidigare varit partner på Provider Venture Partners, Öhman Fondkommission, Head of Institutional Sales and Trading på Handelsbanken samt haft diverse tidigare styrelseuppdrag.