OM MEETOO

Meetoo är en liten verksamhet med stor erfarenhet. Vi tar hand om ditt kapital och hjälper dig att trygga och växa dina tillgångar.

Vår ambition är att låta dina tillgångar växa men framförallt arbetar vi med att säkerställa det till rätt risk och till en rimlig och transparent kostnad. Vi tror att det är därför som vi över åren har fått våra kunders förmögenheter att utvecklas betydligt bättre än jämförbara index.

Det är du som bestämmer vilken risk du vill ta med dina placeringar. Därför hjälper vi dig att få ett professionellt perspektiv på risknivåerna, utan att du behöver sätta dig på skolbänken. Alla våra placeringar sker sedan utifrån de riktlinjer som du själv har bestämt för din portfölj, vare sig det handlar om aktier eller obligationer.

Sen 2018 blev Meetoo del av Atle som är Bure-koncernens kapitalförvaltningsben. Detta innebär att vi har blivit fler och fått mer resurser i form av systemstöd och analys. Detta innebär att vi kan lägga mer tid på förvaltningen och våra kunder. 

 

När jag startade Meetoo ville jag visa att det går att driva framgångsrik kapitalförvaltning utan att bunta ihop kundernas pengar i kollektiva lösningar. Jag ville också visa att det går att ha en tydlig betalningsmodell utan dolda avgifter som gör kunderna besvikna och förvaltningen dyrare än vad den behöver vara.

Lotta Nilert, Grundare och Förvaltare

 

VÅR FILOSOFI

Vi tror på en enkel men ändå individuellt anpassad och långsiktig relation som i första hand är trygg och lönsam för våra kunder. Vår vinst ligger i att våra kunder känner sig nöjda med sina resultat och stannar kvar hos oss, år efter år.

Meetoo arbetar så långt det är möjligt enbart med enkla, raka värdepapper som aktier och obligationer, företrädesvis genom kapitalförsäkringar eller investeringssparkonton. Det gör det enklare för dig som kund att förstå hur dina investeringar fungerar.

 

VÅR HISTORIA

Meetoo startades av Lotta Nilert i en vindslägenhet 2006. Hennes ambition var att med enkla medel bygga en enkel, väl fungerande organisation som erbjöd skräddarsydd, flexibel och transparent förvaltning av kapital genom placeringar i aktier och obligationer – inte fonder. En bärande tanke var att skapa en förvaltningstjänst för i huvudsak kvinnliga kunder.

När Finansinspektionen levererade tillståndet att dra igång verksamheten insåg Lotta att hon inte fick vara ensam och med hjälp av styrelsen knöts Christer Ellgren till organisationen. Sedan dess har Lotta och Christer drivit verksamheten framåt, under kortare perioder tillsammans med några ytterligare anställda, hela tiden med fokus på enkelhet och kvalitet.

Förvaltningsresultatet har varit bra och många kunder har nu varit med oss många år.

 

Riddargatan 23
114 57 Stockholm

+46 8 660 60 35

Meetoo och Atle Investment Services AB är del av Atle Investment Management AB